Du er her: 

Efterårsmøde d. 27/10 kl. 14.00

Elisabeth Dons Christensen står for gudstjenesten i Lindknud kirke og det efterfølgende oplæg i konfirmandstuen. Der serveres kaffe og kage. Alle er velkommen, der er gratis adgang.

" Hold af, hold ud, hold fast" eller "Husk at vande hinandens – tørstige - kameler"

De romantiske bryllupper boomer og skilsmissetallene med. Men det er ikke en særlig synd at blive skilt, kun synd for de to og deres eventuelle børn, hvis skilsmissen kunne have været undgået. Hvad er forskellen mellem forelskelse og kærlighed? Hvad betyder opfindelsen af ”Kong Barn” for skilsmissetallene? Hvorfor er samlivet mellem to der elsker hinanden blevet så sårbart? Hvorfor voksede de ikke bare sammen i stedet for fra hinanden? Har vi overbelastet vore parforhold med ”den store eneste, ene kærlighed” Og hvad kan kirken og alle vi andre gøre for at hindre at sårbarheden bliver til skilsmisse og ulivssår i stedet for til godhed og glæde?

Det vil blive en eftermiddag, hvor der dykkes ind alle vore hverdagsproblematikker og den kristne og - ikke kristne - kærlighedsforståelse med. Og det med både humor og alvor, for det handler jo om os mennesker som de underlige og forunderlige skabninger, vi nu engang er.

Del dette: