The HoLi Choir

Kirkekoret øver torsdage fra 16.20 – 18.00. Koret medvirker ved udvalgte højmesser, musikgudstjenester, koncerter og andre arrangementer i kirkerne. Desuden medvirker vi ved ’udenbys’ koncerter og gudstjenester .

I 2016/17 afholdt vi således en fælles julekoncert med Kolding Bykor på Nicolai Scene i Kolding. Og I marts var vi i Strib Kirke og holdt koncert sammen med deres kor. På programmet stod nye salmer med melodi og korarrangement af Gregers Kirkelund, som leder koret.

Pt. ingen kor pga covid-19

 

 

 

Skal vi synge en salme? Engle og dæmoner

Marts 2020

Koret indsang 6 salmer, til brug ved dette års salmesangs projekt i RAMS. Dette er Folkekirkens Skoletjeneste Ribe Stift.  Optaget i Hovborg Kirke. Dirigent:organist ved Lindknud - Hovborg kirker Gregers Kirkelund. Organist: Anders Grankvist Schou 2. organist ved Odense Domkirke og Graabrødre Klosterkirke.

Lyt til salmerne via linket her

Korskole

Korskolen er en forskole til kirkekoret. Vi øver efter skoletid om onsdagen. Korskolen tæller i øjeblikket 5 elever fra 4. klasse.

I januar optages nye interesserede fra dette års 3. klasse.

Pt. ingen korskole pga covid-19

 

 

Koncert Hovborg
Forår 2017

Voksenkor

Der er tradition for at kirkernes voksenkor, The HoLi Brothers & Sisters, medvirker ved julekoncerterne. Programmet varierer år for år: Nogle år har vi opført større værker som fx ’Gloria’ af Tore W. Aas og John Høybys ’Gabriel og Maria’. Andre år synger vi et blandet program, hvor vægten enten kan ligge på det klassiske repertoire eller det rytmiske.

Koret øver 1 gang ugentligt fra okt til koncerterne i dec.

2020 ingen kor pga covid-19

 

 

November 2017