The HoLi Choir

Kirkekoret tæller i år 15 unge i alderen fra 11 – 21 år. Vi øver torsdage fra 16.20 – 18.00. Koret medvirker ved udvalgte højmesser, musikgudstjenester, koncerter og andre arrangementer i kirkerne. Desuden medvirker vi ved ’udenbys’ koncerter og gudstjenester .

I 2016/17 afholdt vi således en fælles julekoncert med Kolding Bykor på Nicolai Scene i Kolding. Og I marts var vi i Strib Kirke og holdt koncert sammen med deres kor. På programmet stod nye salmer med melodi og korarrangement af Gregers Kirkelund, som leder koret.

The Holi Choir er åbent for tilgang af nye medlemmer efter en optaglesesprøve, henvendelse til organist Gregers Kirkelund, tlf. 61666271.

Korskole

Korskolen er en forskole til kirkekoret. Vi øver efter skoletid om onsdagen. Korskolen tæller i øjeblikket 5 elever fra 4. klasse.

I januar optages nye interesserede fra dette års 3. klasse.

Henvendelse om optagelse i korskolen til Gregers Kirkelund, mob. 61666271.

Koncert Hovborg
Forår 2017

Voksenkor

Der er tradition for at kirkernes voksenkor, The HoLi Brothers & Sisters, medvirker ved julekoncerterne. Programmet varierer år for år: Nogle år har vi opført større værker som fx ’Gloria’ af Tore W. Aas og John Høybys ’Gabriel og Maria’. Andre år synger vi et blandet program, hvor vægten enten kan ligge på det klassiske repertoire eller det rytmiske.

I 2018 var temaet for julekoncerterne Jazzy Christmas. Voksenkoret øver onsdag / torsdag aften i perioden fra efterårsferien til koncerterne i december. 

November 2017