Musik arrangementer i kirkerne

Koncert Lindknud Kirke

Koncert i Lindknud Kirke:

MORTEN KARGAARD SEPTET - Higgs Partikel i vibration...ikke Crossover, snarere en slags MeltDown musik.....

- torsdag d. 21. september kl. 19.30 –

Et nyt frisk bud på lyden af musik til verden af i dag - en sand hybrid mellem to traditioner opstår når disse top musikere fra den rytmiske og klassiske scene mødes i et nyskabende samarbejde.

Et overraskende homogent udtryk - en udsøgt dynamik, ubesværet legende puls og lysende klare melodier. Syv instrumenter der lever og ånder sammen gennem disse nye kompositioner - en rejse i et fortryllende landskab, og en ny musikform, der skaber en tidsløs stemning uden preferencer.

Alle musikere er kendt for deres præstationer fra flere forskellige orkestre og genrer - Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel, DR Symfoni Orkester , og Egberto Gismonti . Hver med en personlig tone og åbensindet tilgang til ny musik.

Musikkens spændvidde og brede appel, fremgår af de mange forskellige lokationer orkesteret har afholdt koncerter ved - lige fra Klassiske Festivaler, Copenhagen Jazzfestival til Ormslev Kirke.

Orkesteret udgav i 2014 CD´en "Origin" - optaget i Lindevang Kirke. Anmelderne skrev:

skabt af en musiker, der bevarer overblikket i den komplekse opbygning og arrangering af musikken....” – ” et originalt værk på den danske musikscene...” – ” musik til rendyrket nydelse”- ”En smuk udgivelse” -” Kargaard is a master of creating musical colors”-” Nothing is missing, and anything added would be unnecessary. ”

Til sommeren 2017 udkommer Septettens anden CD på det klassiske tyske pladeselskab Animato

Mette Termansen Oboe, English Horn

Maj Berit Guassora Trumpet,Flugelhorn

Karen Johanne Pedersen Violin

Jakup Lutzen Viola

Samira Dayyani Cello

Morten Kargaard Guitars

Lars Johnsen Bass

Koncert Hovborg Kirke

Løgumkloster Vokalensemble

Hovborg Kirke søndag d. 29. oktober kl. 19.30

Over hele landet fejres i år 500 – året for reformationen, enten på selve dagen, hvor Luther slog sine teser op på kirkedøren i Wittenberg, den 31. oktober – eller om søndagen forinden.

I Hovborg kirke sker det med en koncert, hvor Løgumkloster Vokalensemble præsenterer kormusik fra Luthers tid.

Løgumkloster Vokalensemble er et eksklusivt kammerkor med udspring i de rige musikalske traditioner, som findes i og omkring Løgumkloster – ikke mindst grundet byens tilknytning til de folkekirkelige institutioner og Kirkemusikolen. Koret har CD-optagelser og koncerter i både ind- og udland bag sig og fejrer i indeværende år sit 25-års jubilæum.

Korets 17 medlemmer ledes af Peter von der Osten, der oprindeligt stammer fra Hameln. Peter von der Osten har gennem mange år hørt til blandt de drivende kræfter i musiklivet omkring det tyske mindretal i Sønderjylland og kan i den forbindelse se tilbage på en lang række koncerter i rollen som dirigent og korleder.